Videoklip který vznikl v rámci prvního ročníku Turnaje bratří Vincourů získal ocenění Ledová klapka pro amatérská videa. Jako odměnu získá náš klub trofej Ledová klapka 2019 a poukaz na audio/video příslušenství 5 tisíc korun. Ocenění si převezmou zástupci oddílu v pondělí 17. června v rámci Zlaté hokejky.

Odkaz na vítězné video

„Stejně jako vloni jsem osobně upřednostnil emoce, sounáležitost s klubem, kterou má ve mne video vyvolat, samotná myšlenka a samozřejmě její finální ztvárnění. V tomto směru mne kromě výše uvedených videí oslovila tvorba chomutovských Pirátů, Vsetína, brněnské Komety, budějovického Motoru, Rytířů z Kladna či Vlků z Českého Těšína nebo Sparty.“ hodnocení jednoho z porotců Petra Nitsche z BPA sport marketing a.s. (zdroj – https://www.hokej.cz/hokejka-clanek/ledova-klapka-2019-top-videa/5040199)

Jsem rádi, že video z malého klubu dokáže konkurovat klubům, kterém mají techniku na mnohem lepší úrovni. Tady je jistě na místě, abych poděkoval autorovi videa Petrovi Andáškovi, se kterým dlouhodobě spolupracujeme (http://andraseditor.cz/)

V neposlední řadě bych rád poděkoval všem sponzorům, bez kterých by turnaj a tedy ani žádné video nevzniklo. Jedná se o Město Český Těšín, Moravskoslezský kraj, Správu účelových zařízení Český Těšín a Firemky s.r.o., které pro děti během celého turnaje připravili mnoho doprovodných aktivit.