Od října se na českém trhu s periodikami objeví nový měsíčník Hokejová kronika. Ten však nemá za úkol stát se nositelem nejaktuálnějších informací, ani být přehlídkou superkvalitních fotografií na nádherném křídovém papíře, které by si hokejoví fanoušci věšeli na zeď. Nový měsíčník Hokejová kronika má za ambici stát se skutečnou kronikou hokejových fanoušků, kteří v ní najdou základní statistiky vybraných soutěží v uplynulém měsíci, doplněné především o krátké zprávy ze zákulisí jednotlivých klubů. Obsah bude doplněn o rozhovory s hráči, trenéry a funkcionáři klubů, ale
i vzpomínky na historické události a hokejové osobnosti let minulých, které především mladším fanouškům přiblíží mnohdy jim neznámé hráče a okolnosti, za kterých historické události vznikaly.

Hokejová kronika se zaměří hlavně na nejvyšší českou soutěž, dále na Chance I. ligu, druhou hokejovou ligu, ale stranou nezůstanou ani krajské soutěže. Věnovat se bude i mládežnickým soutěžím či amatérským a rekreačním ligám, které nejsou v dnešní době medializovány v celostátním měřítku téměř vůbec. Samozřejmě, že bude informovat i o činnosti reprezentačních týmů všech věkových kategorií.

Hokejová kronika nebude exkluzivním časopisem s velkými fotografiemi na křídovém papíře, a protože je naším cílem, aby byla cenově dostupným periodikem, bude, po vzoru kanadských The Hockey News, barevnými novinami. Na 80 stranách formátu A4 bude dost místa pro všechny důležité informace, doplněné především ilustračními fotografiemi.

Jelikož se jedná o projekt, který by měl odstartovat svou pouť v říjnu letošního roku, chceme se našich fanoušků a hráčů zeptat, zda by byl o něj z jejich strany zájem a zda by si ho jedenkrát měsíčně za příznivou cenu 30 Kč zakoupili během hokejových utkání hraných na zimním stadioně v Českém Těšíně.