Na přelomu ledna a února 2022 se rozjede třetí ročník projektu O Kapku lepší hokej, jenž má jednoduchý cíl: Ve spojení s Nadačním fondem Kapka naděje v co největší míře podpořit nemocné děti s poruchami krvetvorby. Hokejové hnutí se opět obarví do oranžové barvy. Zapojí se týmy Tipsport extraligy, Chance ligy, Univerzitní hokejové ligy i tým národní. A hlavně fanoušci. První ročník přinesl celkový příspěvek přes 300 tisíc korun, druhý více než 870 tisíc! Překoná třetí ročník milionovou hranici?

4. února si lidé po celé planetě připomínají Světový den boje proti rakovině. A právě oranžová barva je barvou symbolizující boj proti tomuto zákeřnému protivníkovi. Proto i třetí ročník projektu O Kapku lepší hokej klade důraz na oranžové prvky, které pomáhají šířit povědomí o této chorobě. Ve spojení fanoušků, hráčů, trenérů a všech hokejových činovníků můžeme všichni společně pomoci, aby děti a rodiny, které na tohoto soupeře narazí, měly v nemocnicích příjemnější podmínky, které mohou pomoci ke zlepšení psychického i zdravotního stavu. A to právě prostřednictvím Nadačního fondu Kapka naděje, který spolupracuje s více než 50 nemocnicemi po celé České republice.

Jak můžu pomoct já?
Forem, jak se do projektu zapojit a přispět na pomoc dětem s poruchami krvetvorby je několik:

  1. Přispět formou DMS (dárcovské SMS)
  2. Přispět platbou přes QR kód ze svého internetového/mobilního bankovnictví
  3. Zakoupit si oranžovou stužku projektu na vybraných stadionech či online
  4. Vydražit jeden z originálních dresů z Tipsport extraligy, Chance ligy nebo národního týmu. Aukce odstartuje v polovině února 2022. 
  5. Zakoupit si produkt z edice O Kapku lepší hokej ve Fanshopu českého hokeje
  6. Koupí speciálních hokejových LIVE kartiček (v polovině února 2022)