Přijďte v neděli 23. září 2018 v 8:45 na zimní stadion na akci Týden hokeje.

V tento den budou mít všechny děti bez rozdílu jedinečnou možnost vyzkoušet si zdarma, jaké to je být hokejistou.
HC Vlci Český Těšín ve spolupráci s Českým hokejem pořádá na zimním stadionu v Českém Těšíně akci v rámci Týdne hokeje. Kromě zážitku si každé dítě navíc domů odnese zajímavý hokejový dárek. Přijďte si vyzkoušet lední hokej a zažijte spoustu zábavy.

Týden hokeje je série sportovních akcí pro děti ve věku 4 – 8 let a jejich rodiče. Jedná se o akce, při nichž mají děti unikátní příležitost seznámit se s ledním hokejem a vytvořit si svůj prvotní hokejový zážitek.

Pro děti je připraven zábavný program mimo led, jelikož v Českém Těšíně nebude v té době k dispozici ledová plocha. Rodiče mají možnost se detailně seznámit s tím, co obnáší mít doma malého hokejistu, a jaký je přínos ledního hokeje pro jeho fyzický a osobnostní rozvoj.

Co všechno je potřeba si na akci přinést? Stačí jen sportovní oblečení a boty s bílou podrážkou.

Pro účastníky Týdne hokeje je pak připravena ještě další výhoda. Každé dítě, které se na akci přihlásí do projektu Pojď hrát hokej a klub ho následně zaregistruje do Českého svazu ledního hokeje z. s. (Český hokej), získá poukaz v hodnotě 1500 Kč na nákup hokejové výstroje od CCM. Více informací o příspěvku na první hokejovou výstroj najdete zde.

Akce Týden hokeje se v rámci projektu Pojď hrát hokej koná počtvrté po celé České republice a celkově už popáté. Díky dosavadním ročníkům získalo první zkušenost s ledním hokejem téměř 16 000 dětí. Více informací najdete na www.pojdhrathokej.cz v sekci Týden hokeje.