Místo konání:       Sídlo KSLH – budova ČSAD, Vítkovická 3083/1, Moravská Ostrava
Datum konání:   02.05.2019 17:00
Datum ukončení registrace:     01.05.2019 17:00

Témata: Jak z pozice rodiče rozvíjet sebevědomí mladých sportovců. Jak jim pomáhat překonávat překážky a neúspěchy. Proč mladí sportovci se sportem předčasně končí a jak tomu předejít
Lektoři: Mgr. Václav Petráš – sportovní psycholog zaměřující se na mentální aspekty špičkového výkonu. Absolvoval magisterský obor psychologie na FSS MU v Brně. Spolupracuje s českými i zahraničními vrcholovými sportovci, včetně několikanásobné grandslamové vítězky či reprezentantů v nejrůznějších sportovních disciplínách (hokej, volejbal, basketbal, lyžování a řada dalších). Je sportovním psychologem hokejové akademie HC Oceláři Třinec. Spolupracuje i s HC Vítkovice Ridera, Českým florbalem, HCB Karviná a dalšími organizacemi.

MUDr. Marie Skalská – lékařka, fitness instruktorka a lektorka. Vystudovala 1. lékařskou fakultu UK a od té doby aktivně publikuje a přednáší po celém světě na téma pohybová aktivita, výživa, redukce hmotnosti a prevence civilizačních onemocnění. Ambulantně působí v Institutu sportovní medicíny. Členka České kardiologické společnosti, České obezitologické společnosti, Evropské kardiologické společnosti a European College of Sport Science. Pro Český hokej bude společně s psychologem Petrášem v přednáškovém týmu, který objede v sezóně 2018/2019 všechny kraje. Téma doktorky Skalské je „Správný jídelníček malého hokejisty”.

Seminář je zdarma, registrace trenérů přes Coach Manager.
Více informací Roman Pavlík.