Letošní sezóna nemohla být zakončená lépe 🤩 Starší žáci v pátek odcestovali na dvoudenní turnaj do slovenských Levic, kde změřili síly s týmy ze sousední země. Hrálo se systémem dvou skupin, a podle pořadí v nich, se následně hrálo o celkové umístění.

Začátek turnaje našim chlapcům a dívkám vyšel na výbornou 🙂 Zvládli vyhrát všechny zápasy, které je první den turnaje čekaly a s plným počtem bodů mohli vyhlížet den druhý. Tam sice hned nenavázali na skvělé výkony z předchozího dne, protože přišly první ztráty bodů, ale i tak nám to stačilo na vítězství ve skupině a na následný boj o zlatou medaili 🏒 Ve finálovém zápase nás čekala Spišská Nová Ves a od první minuty to vypadalo na vyrovnaný souboj. Nakonec naši hráči a hráčky byli lepší v proměňování šancí a spolu s jistým výkonem brankáře, obětavostí a především týmovou hrou si došli pro vítězství na turnaji 🏆

Výsledky na turnaji
HC Vlci Český Těšín – Draci Liptovský Mikuláš 4:2, 4:3
HC Vlci Český Těšín – HK Levice 7:1, 3:0
HC Vlci Český Těšín – HK Iskra Partizánské 2:2. 1:4
Finále HC Vlci Český Těšín – HK Spišská Nová Ves 6:1

Na závěr patří obrovské poděkování všem hráčům, trenérům i rodičům nejenom za celý turnaj, ale za celou sezónu 2022/2023.

Poděkování patří také týmu HK Levice za dobře zorganizovaný turnaj. Budeme se snad někdy v budoucnu těšit na další podobné akce.