Pojď hrát hokej

4. třída doma vybojovala bronzové medaile

Dorost odehrál první turnaj sezóny

Domácí turnaj 4. tříd

V neděli 1. 9. přijďte fandit nejmenším Vlkům. Naši čtvrťáci se ve skupině utkají s Třincem, Žilinou a Bytomi. 

Přípravu na ledové ploše zahájil už i A-tým

Hráči dnes zahájili přípravu na ledě na novou sezónu 

Vítejte na novém webu HC Vlci Český Těšín

HC Vlci Český Těšín vás vítá na svém novém webu hc-tesin.klubweb.cz. Toto je úvodní článek, automaticky vložený při založení webu systémem Klubweb.cz a představuje možnost, které nový web pro sportovní klub HC Vlci Český Těšín přináší. Věříme, že vás náš nový web zaujme a že se na něj budete pravidelně vracet.

Jdeme na led!

1. srpna začala sezóna 2024/2025.

Sportujeme s hokejem, 8. 7. 2024

Dnešní sportovní dopoledne v rámci Prázdnin 2024 bylo plné energie a zábavy! Začali jsme společnou rozcvičkou, kde jsme se protáhli a nabrali sílu. Poté jsme se pustili do florbalu a basketballu, na překážkové dráze jsme zkoušeli obratnost a rychlost a vyzkoušeli si skoky přes švihadlo, práci s expandery. Na závěr jsme se všichni sešli ke společné hře, tahali jsme oblíbené mrkve nebo se snažili pokořit obruč hula hop.

Aktuality

Matyáš Nogol se zúčastní výběru U15

Ve středu 11. 9. 2024 se na zimním stadioně uskuteční výběr VTM U14/15. Hráči z Moravskoslezského kraje budou rozděleni do čtyř týmů a postupně se proti sobě utkají na Turnaji Bauer Cup.

Dominika Malická míří do Finska

Dominika Malicka, která hrála tři sezóny za dorost v našem klubu, se rozhodla vyzkoušet zahraniční angažmá. Českotěšínská rodačka nyní míří do nejvyšší finské ženské hokejové ligy, kde bude hrát za tým RoKi Naiset. Soutěž začíná již příští víkend.
Přejeme Dominice hodně štěstí a úspěchů v nové kapitole její kariéry!

Pojď hrát hokej

Oblíbená náborová akce se v Českém Těšíně uskuteční v pondělí 23. září od 16:00. Na děti čeká bohatý program na ledě i v tělocvičně.

Roman Pavlík trenér FUTURE OLYMPIANS U15

Projekt Future Olympians U15 cíleně připravuje mladé hokejistky na ZOH 2030 prostřednictvím jednodenních rozvojových kempů, které se konají napříč celou Českou republikou. Jedním z trenérů projektu bude v nadcházející sezóně také šéftrenér mládeže Roman Pavlík. 

Dominika Malicka se zúčastní srazu reprezentace

Dominika Malicka se zúčastní prvního kempu České hokejové reprezentace žen před domácím mistrovstvím světa. 

Tento měsíc nemá nikdo narozeniny.