V letošním roce se v Českém Těšíně uskuteční první příměstský hokejový kemp. Ve spolupráci HC Vlci Český Těšín a Young Snipers Academy, pod vedením zkušených trenérů nejenom z České republiky, ale také z Ameriky.

5.–9. a 12.–16. SPRNA 2024

Kemp je určen v prvních dvou týdnech pro hráče ročníku 2014 až 2011, kteří budou rozděleni do dvou tréninkových skupin.

V ceně kempu je zahrnuto/týden
10x  Trénink na ledě
5x  Trénink na Suchu
3x  Angličtina
2x  Herní turnaje

Cena: 5500Kč/týden nebo 10 000 Kč za dva týdny

Kemp začíná každý den v 7:30, ukončen je v 17:00. V případě zájmu je možné pro omezenou skupinu děti zařídit ubytování a večeře. V čase od 18:00 do ranních hodin bude zajištěn program i dozor. Cena kempu se pak zvýší o 5000 Kč na čtyři noci. V případě zájmu je možné zajistit ubytování a celodenní stravu také pro doprovod dětí, cena je 4800 Kč za čtyři noci (v ceně ubytování se snídaní, oběd
a večeře).

Kemp se kromě hokejových dovedností zaměří také na výuku angličtiny, kterou děti absolvují každý den, nejenom na klasických hodinách angličtiny, ale také během doprovodných aktivit, her nebo tréninků na ledě. Z hokejových dovedností bude kemp klást důraz na trénink rychlosti, zdokonalení techniky bruslení, hráči budou mít příležitost zdokonalit své dovednosti ve střelbě a pracovat na preciznosti a síle střelby (volný čas můžou hráči trávit ve střelnici, která bude přístupná během celého dne). Na kempu bude kladen důraz na vytváření správných hokejových návyků, které jsou klíčové pro úspěch hráčů na ledě.

Tréninky na Ledě: Skupiny se střídají v on-ice trénincích, kde se s maximálním zápalem soustředíme na zdokonalení hokejových dovedností. Naši zkušení trenéři individuálně pracují s každým hráčem, aby zdůraznili a vylepšili jeho silné stránky a současně pracovali na odstranění případných nedostatků. Specifická cvičení a simulace hry umožňují hráčům praktický rozvoj techniky, taktiky a reakčních schopností, což vytváří pevný základ pro jejich hokejový úspěch. Tréninky na ledě jsou dynamické, motivující a plné soutěživosti, aby hráči každý den dosahovali nových vrcholů ve svém výkonu.

Off-Ice Tréninky: Kromě tréninků na ledě poskytujeme komplexní off-ice tréninky, které jsou klíčové pro celkový fyzický rozvoj a zdokonalení dovedností našich hráčů. Naši trenéři se zaměřují nejen na hokejové specifické aspekty, ale také na zlepšení svalové paměti. Cvičení a aktivity jsou navrženy tak, aby podporovaly nejen fyzickou kondici, výdrž a koordinaci. Tím umožňujeme hráčům rychleji a efektivněji reagovat na specifické pohyby a situace v hokeji. Off-ice tréninky jsou neoddělitelnou součástí našeho programu a přispívají k celkovému sportovnímu rozvoji našich talentovaných hokejistů.

PŘIHLÁŠENÍ INFO@HC-TESIN.CZ