Pro děti jsou připravené výtvarné, sportovní, kreativní, technické činnosti a turistické výlety. Seznam aktivit naleznete v brožurce, na plakátech, na webu a sociálních sítích SVČ Amos. U aktivit je uveden doporučený věk účastníka, akce se může zúčastnit i mladší dítě, avšak s dospělým doprovodem. Na některých akcích je dokonce nutná pomoc dospělé osoby.

Čeká na vás přes 60 aktivit a za každou splněnou činnost dostane dítě do brožurky od organizátora razítko. Když bude mít splněno 10 aktivit, tedy 10 razítek, může si vyzvednout odměnu s logem Prázdniny 2022 v recepci SVČ Amos na základě předložené brožurky.
Proto nezapomínejte na brožurku a noste ji s sebou.

Zapojit se můžete dvěma způsoby a to registrací do soutěže, kdy dítě obdrží brožurku se seznamem akcí a tabulkou pro sbírání razítek, anebo si zajdete na vybrané aktivity jen tak. V případě zaregistrování může dítě soutěžit o věcnou odměnu a to tím, že splní co nejvíc aktivit. Zápis od 20. 6. na recepci SVČ Amos v pracovní dny 8:00 – 14:30 hod.

Jako již tradičně se do akce zapojíme také my a to 18. 7. a 1. 8. Ve sportovní hale na ulici Svojsíkova jsme si pro děti nachystali dvouhodinový program Sportujeme s hokejem plný zábavy, her a sportu.
Akce je určena pro děti od 5 do 12 let, jedinou podmínkou účasti je obuv s bílou podrážkou.

Tento obrázek nemá vyplněný atribut alt; název souboru je plakaty_7_2022-724x1024.jpg.
Tento obrázek nemá vyplněný atribut alt; název souboru je srpen_2022_opraveny_datum-724x1024.jpg.