Tradiční náborová akce proběhla v pondělí 21. listopadu také u nás v Českém Těšíně. Pro děti, byl po registraci připrav zábavný program v tělocvičně, rodiče si měli možnost vyslechnout krátkou prezentaci o fungování klubu.

Poté už se všichni přesunuli do šatny, oblékli si brusle, helmy a vyrazili vstříc novým zážitkům. Při prvních krůčcích pomáhali nově příchozím třiceti pěti dětem nejenom trenéři, ale také hráči dorostu a starších žáků. Po prvotním seznámení se s ledem a společnou rozcvičkou, se děti rozdělili do skupinek a za doprovodů trenérů zamířili na jednotlivá stanoviště.

Hod na basketbalový koš, překážková dráha, hry, soutěže, ale hlavně střelba na dva brankáře, kteří za svá záda pouštěli střelecké pokusy děti, přinesly na tváři všech zúčastněných úsměv a radost. Na závěr měli děti možnost sledovat ukázkový zápas 3. a 4. třídy a stejně tak rychle, jako se dokázali vžít do role malého hokejisty, dokázali se vžít do role fanoušků a vytvořili našim hráčům úžasnou kulisu k zápasům. Věříme, že si děti akci s námi užili a budeme se na ně těšit na některém z dalších tréninků.


Odkaz na celou fotogalerii z akce – https://eu.zonerama.com/MartinAntalec/Album/9180757